Rouw- en verliesbegeleiding
in groep

 
Goedmoed_Illustratie_2@2x.png

Goedmoed ontwikkelde unieke, specifiek uitgewerkte programma’s voor kinderen en jongeren met een verlieservaring. Er bestaat een programma gericht op rouwen en herstellen na een overlijden en een reeks dat focust op leren omgaan met een scheiding van je ouders. Deze programma’s zijn uitgewerkt voor drie leeftijdsgroepen: 6-8 jaar, 9-12 jaar en 13-16 jaar. Iedere reeks bestaat uit 5 momenten waarbij we samen in kleine groepjes aan de slag gaan.

Ook voor de ouders biedt Goedmoed groepssessies aan waar we stil staan bij de vraag ‘Hoe kan ik mijn rouwende kind het best ondersteunen’. We delen tips. We delen lief en leed. We maken verbinding met elkaar.  

Voorlopig worden er even geen groepsbegeleidingen georganiseerd.

 
 
U3ESM8YMDM-min.jpg
 
 

  Lach en traan

We delen verliesverhalen en we vertellen warme herinneringen. We maken het stil en we zijn soms erg luid. We praten rustig of we spelen wild. We (f)luisteren. We zoeken voor naar een evenwicht waar iedereen zich goed bij voelt. Alles mag, niets moet.

 
Goedmoed_Embleem@2x.png
 

Groeien
      & bewegen

Goedmoed stimuleert dat je lotgenoten ontmoet, want er valt zoveel te leren van elkaar. We komen samen in beweging, door allerlei opdrachten en oefeningen. Zo kunnen jullie elk op je eigen manier groeien. Jullie halen kracht uit verbinding en komen zo weer in balans. Goedmoed luistert naar het ritme van de groep en past zich aan.