Rouwen in een gezin of een groep: hoe gaat dat?

Ik wil graag onderzoeken hoe we rouwen in groep. Daarvoor ben ik op zoek naar 200 rouwenden, die bereid zijn om samen te verkennen wat het betekent om te rouwen en hoe je elkaar hierin beter kan begrijpen en ondersteunen. We leggen samen een unieke, warme weg af vol mooie herinneringen en verbinding met elkaar en diegene die overleden is.

Read More
Mijn verhaal: Het overlijden van mijn broer

Het overlijden van mijn broer kwam heel onverwacht. Heel even stond onze wereld stil. Heel even had niemand woorden nodig om elkaar te begrijpen, want iedereen voelde diezelfde rauwe pijn. Lees hier hoe ik de dagen, maanden en jaren na het overlijden van mijn broer heb beleefd.

Read More
Het land van rollercoasters

Tijdens mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van rouwgroepen werd het beeld van een rollercoaster vaak gebruikt door jongeren. Het is een treffend beeld, een herkenbaar gevoel. Ik vind het zo een sterk beeld, dat ik er graag mijn eerste blogbericht over wilde schrijven. Want dit is de kern van wat ik wil doen met Goedmoed. Ik wil kinderen en jongeren helpen om meer controle te krijgen over die rollercoaster. En om op ontdekking te gaan in het land van rollercoasters, door verbinding te stimuleren. 

Read More